Huiselijk geweld

Heb je op dit moment te maken met huiselijk geweld binnen je relatie en wil je het graag anders?

Ik kan je helpen om je weer in je eigen kracht te zetten, zodat je sterk genoeg bent om andere keuzes te maken. Het is een proces wat begint bij bewustwording en inzicht in de patronen waar jullie op dit moment inzitten. Ik heb zelf ook ruim 9 jaar in dat patroon gezeten en zal je zonder oordeel en met veel begrip en een luisterend oor bijstaan om er stap voor stap uit te komen.

Als ik één ding geleerd heb van die tijd, dan is het wel dat je veel sterker bent dan je zelf denkt.

Ik kan nu met trots en dankbaarheid terugkijken naar de periode die zo zwaar was in mijn leven. En dat gun ik jou ook!

 

Heb je te maken gehad met huiselijk geweld en heb je nog hulp nodig om het een plekje te geven, zodat je weer volop van het leven kunt genieten? Zodat je volledig in je eigen kracht staat en kunt leren van de lessen uit het verleden? Zodat je nooit meer in dezelfde situatie zult komen?

Ik kan je helpen om naar je eigen aandeel te kijken, zodat je begrijpt waarom je in het verleden bepaalde keuzes hebt gemaakt. Welke beperkende overtuigingen speelden daarbij een rol? Zodra je je daar bewust van bent, kan ik je helpen om ze te transformeren naar meer helpende overtuigingen. Ook kan ik je helpen je (heftige) emoties een plekje te geven. Zodat je niet meer wordt geleid door angst, boosheid, verdriet of schuld en schaamte, maar weer kunt genieten van het leven. Al na een aantal sessies, ervaar je meer rust, dankbaarheid, inzicht en/of kracht. Je bent het waard!